Voorheen Oranje Hotel Meijel
Beleef de smaak en sfeer van de Peel

Hotel

Midden in het centrum van Meijel, tegenover de kerk, treft u het sfeervolle Grand café Goejje. Een plek waar een ieder kan genieten van de gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. Het biedt een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en/of fietstochten in de regio.  


Hotelkamers

Het oude, karakteristieke pand beschikt over negen 1- en 2- persoonskamers. Alle kamers beschikken over boxspringbedden, gratis WiFi en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. In de ochtend kunt u gebruik maken van een overheerlijk ontbijt. Naast het hotel is een eigen parkeerplaats aanwezig voor onze gasten, hiervan kunt u gratis gebruik maken. De kamers bevinden zich op de eerste of tweede etage. Let op: er is geen lift aanwezig. Honden zijn niet toegestaan in ons hotel. Kinderen zijn van harte welkom in ons hotel. 


Reserveren kan telefonisch via 077 466 18 39, via de mail info@goejje.nl of via onderstaande button.

Ontdek de prachtige omgeving

Het Limburgse Peeldorp Meijel heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. In de nabije omgeving treft u prachtige bos- en natuurgebieden, waaronder het Nationale Park ‘de Groote Peel’ en het ‘Leudal’, waar u heerlijk kunt wandelen en/of fietsen. Bruisende winkelsteden als Roermond en Venlo zijn zeker het bezoeken waard. Evenals attractiepark Toverland. Ontdek de Peelregio op uw manier, bekijk onze arrangementen en maak kennis met deze bijzondere omgeving.

Groen Fiets Huren

Fietsen door de prachtige natuur van de Groote Peel. Bij Grand café Goejje kunt u de Groene Fiets huren voor € 9.50 per dag. Ontdek op deze manier de schitterende omgeving van Meijel. Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.