Voorheen Oranje Hotel Meijel
Beleef de smaak en sfeer van de Peel

Jubileumfeest Oranje Hotel Meijel/Grand Café Goejje

Een spetterend feestje met ouderwetse prijzen!

In het hart van Meijel bereidt Grand Café Goejje/Oranje Hotel Meijel zich voor op haar 25e verjaardag. Dit wordt feestelijk gevierd op 1 juni dit jaar. Het belooft een spetterend festijn te worden.

25 jarig jubileum

Op 1 juni 1999 werd het Oranje Hotel overgenomen door Piet de Bruin, Leon de Bruin en Wim Trines. Tot de dag van vandaag is het een geliefde ontmoetingsplaats voor bewoners en bezoekers van Meijel en ver daarbuiten. Het Oranje Hotel kreeg in 2020 een metamorfose, waarna het opnieuw werd geïntroduceerd als Grand Café Goejje. Deze herlancering bracht niet alleen een frisse wind van verandering met zich mee, maar verrijkte ook het aanbod met een scala aan nieuwe voorzieningen, waaronder een tapwand, een vernieuwd en verfijnd restaurant én keuken, een borrelgedeelte en een feestgedeelte, met als doel een bredere doelgroep aan te spreken. En dat is zeker gelukt! Natuurlijk mag het hotel ook niet vergeten worden. Al jaren weten mensen over de hele wereld het familiebedrijf te vinden.

Zanger Patrick Hendrikx

Op 1 juni zal het café niet alleen haar 25-jarig bestaan vieren, maar ook een extra feestelijk tintje geven aan de herinnering van haar opening die plaatsvond tijdens de periode van de COVID-19-pandemie. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Goejje feestelijke dag gepland voor haar gasten. Een van de hoogtepunten van deze dag zal verzorgd worden door zanger Patrick Hendrikx, bekend van zijn opmerkelijke deelnames aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘Oud & Nieuw’ van Gerard Joling en ‘1000 Sterren Stralen’ met Frans Bauer.

BBQ, cocktailbar en ouderwetse prijzen

Daarnaast zal DJ John Wijnen de sfeer naar ongekende hoogten tillen, terwijl gasten genieten van gerechten van de BBQ, kleurrijke cocktailbar en een springkussen voor de jongsten. Bovendien kunnen gasten zich verheugen op ouderwetse prijzen die de spanning en opwinding van de avond verder zullen verhogen.

Het jubileumfeest begint om 14.00 uur voor genodigden, maar vanaf 16.00 uur zullen de deuren wijd openstaan voor iedereen die zich wil aansluiten bij de viering van deze mijlpaal.